Vem är jag

Alexandra Cullberg heter jag.

Jag bor söder om Borås i mitt paradis som du ser bilder av lite överallt på sidorna här, så mitt arbetsområde är främst Västra Götaland, men i stort sett södra Sverige.


Jag är en kännande och tänkande person som sysslar med currylinjer dels för min egen skull, men också för att kunna göra något gott för andra människor.


Eftersom jag är både tekniker och logiker kommer jag att bedriva en riktad hälsoundersökning inom ett visst område för att se currylinjernas påverkan på vår hälsa.


Är du intresserad av att deltaga så tveka inte att höra av dig, kanske ingår du i rätt målgrupp, men det tar vi upp när vi pratas vid.

Kanske är du rätt person för detta?


alexandra@culinje.com

Hus och hälsa


Det var det namn jag ville ha på mitt företag, men det gick inte att få.

Det är precis det jag sysslar med...

det är vad jag arbetar med på jobbet, och då gäller det tekniska problemlösningar med byggnaden… vad jag ägnar mig åt på fritiden, då jag sysslar med det inre klimatet för människans välbefinnande…det är vad jag känner starkt för.

Bostaden ska vara vår plats att må bra på, helst som ett paradis. Hälsan i hemmet och inombords i människan ska vara så bra som någonsin möjligt.

Idag när vi vill göra mesta möjliga av våra liv är det ännu mer viktigt att se till att vi har de bästa förutsättningar.


För om vi är ärliga, så vill vi alla idag ha både familj, karriär, ett underbart boende och lycka på flera sätt…vi vill ha allt.

Då känns det sunt att försöka skapa harmoni i så många delar som möjligt.


Curry-starten i mitt liv


När jag flyttade in i mitt paradis för drygt tio år sedan placerade jag sängen på snyggaste stället i sovrummet. Jag somnade i sängen, men vaknade varje morgon halvt utanför sängen, med fötterna i golvet. Min kropp ville inte sova där sängen stod och jag förstod absolut ingenting.


Nu kommer jag inte ihåg varifrån jag fick tipset om jordstrålning, men rådet var att undersöka vad som helst, vattenådror eller energilinjer med vinkelpekare av ståltråd.

Det visade sig inte bara att jag sov längs en currylinje, med ett kryss på nedre halvan av min kropp, men också att jag har en exceptionellt god förmåga att känna av jordstrålning. Nu blev det ju roligt att möblera om och att kolla av vänners hus och försöka lära dem samma sak. Mer än hälften av dem fick utslag med pekarna, men kanske inte med så tydliga utslag som jag. Säkert en träningssak

.

Första gången jag skulle sova hos min f.d. man

(som numera är en väldigt kär vän) fick jag inte en blund i ögonen… inte en sekund. Naturligtvis kollade jag dagen därpå och fann ett kryss mitt i min sänghalva. Jag bad honom möblera om så att jag kunde komma tillbaka, men han sa till min förvåning ”Aldrig”. Samma kväll ringer han och säger glatt ”Nu har jag möblerat om”. Det är min förhoppning att skeptiker ändå kan lyssna lite, som han gjorde.

Currylinjerna

är som ett nät över

hela jordklotet


Här i Norden

går de

var fjärde meter


Det blir många

currykryss